Over ons

Lekker en betaalbaar eten

Eigenaar Marco Molloy is met Brasserie Matt’s begonnen. Na avonturen in Warmond en bij Brasserie Puck, was het tijd om een stap te maken naar een groter restaurant. Het concept van Brasserie Matt’s was snel gevonden, want dit ligt dicht bij Marco. Niet moeilijk doen, maar kwalitatief, lekker en betaalbaar eten. Marco is dan ook altijd in de weer om het restaurant te verbeteren, van nieuwe gerechten tot extra aankleding op het terras. Alles om de gast nog meer op zijn gemak te brengen, zodat het voelt alsof je thuiskomt.

Familiaire en gezellige sfeer

Onze brasserie kenmerkt zich door een ongedwongen, familiaire en gezellige sfeer. De naam Matt’s was dan ook snel gekozen, want Marco zijn opa heet Matthijs, voor ingewijde Matt. Opa Matt is dan ook altijd bereid om een handje te helpen en in het begin heeft hij zelfs meegeholpen met de verbouwing van het restaurant. Als eerbetoon aan opa heeft Marco zijn zaak naar hem vernoemd. Heb jij de foto van opa Matt al gespot in het restaurant?

Wij zorgen ervoor dat onze gasten met veel plezier terugkijken op een heerlijke lunch of een mooi diner. Ons team hanteert dan ook onze eigen gecreëerde “service met een glimlach” concept. De glimlach vind je dus niet alleen terug op ons gezicht, maar ook bij onze gasten als zij naar huis gaan. Wil jij dit ook ervaren? Reserveer dan snel